[NEW] Chords Kunci Gitar Evie Tamala - Kangen (cover Manthous) Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : D………C D G……D

G
Pitung sasi lawase…Nggonku ngenteni
D
Mung sliramu wong bagus…Kang dadi ati
C
Rino wengi mung tansah…tak impi-impi
D G chords Evie Tamala - Kangen (cover Manthous) lyricsD
Jroning ati kangenku…Setengah mati…

[*]
G
Jenang gulo, yo mas yo…mbok ojo lali
D
Ngelingono rikolo…Jaman semono
C
Sliramu janji aku…Setio ngenteni
D GD
Lahir batin tersnaku…Terusing ati…

Reff:
Bm
Kangen !!… wong kangen ngene ngene rasane
C
Rindu-rindu wong bagus kowe tak tunggu
Bm
Kangen!… wong kangen opo opo tambane
lirik terjemahan arti indonesia Evie Tamala - Kangen (cover Manthous) download mp3 C D GD
Rindu-rindu tambane kudu ketemu……

G
Klopo mudo enake…kanggo rujakan
D
Leganono aku kang…nandang kasmaran
C
Mbalung janur wong bagus…tak anti-anti
D G
Mosa janji wong kangen…ndang entuk jampi

Musik : D…………C D G..D

Kembali ke : [*], Reff, [#]

Outro : D…………C cord kord chord Evie Tamala - Kangen (cover Manthous) kunci gitar D G..